17 Ekim 2022 Pazartesi

Web Tasarimi



Web Tasarımı ve Web Siteniz Hakkında Bilmek İsteyip Sormaktan Korktuğunuz Her Şey

1. Giriş: Web Tasarımı Nedir?

anahtar kelimeler: web tasarım, web tasarım firması, web tasarım ajansı

2. Neden Bir Web Tasarım Şirketi veya Ajansına İhtiyacım Var?

anahtar kelimeler: web sitesi tasarımcısı, web sitesi pazarlaması

3. Web Sitesi Oluşturma Süreci Ne Kadar Sürer?

anahtar kelimeler: bir web sitesi yapmak ne kadar sürer, bir web sitesi için ne kadara mal olur)

4. Tasarım Sürecinden Ne Bekleyebilirim?

anahtar kelimeler: web sitesi tasarım süreci, bir site tasarlamak neleri içerir?)

5. UX ve UI Tasarımcıları Arasındaki Fark Nedir?

anahtar kelimeler: kullanıcı deneyimi vs kullanıcı arayüzü tasarımcıları)

6. İhtiyaçlarıma En Uygun Şirketi Nasıl Bulabilirim?

anahtar kelimeler: en iyi web tasarımcıları 2018, en iyi web tasarım şirketleri 2018

Web tasarım ajansı, müşterilere web tasarım ve geliştirme hizmetleri sunan bir şirkettir.

İlk adım, hedeflerinizin ne olduğunu anlamaktır. Yeni bir web sitesi isteyebilirsiniz veya mevcut web sitenizin yeniden tasarlanmasını isteyebilirsiniz. Bir web tasarım ajansı, işletmenizin ihtiyaçlarını ve hedeflerini belirlemenize ve bunlara nasıl ulaşacağınıza dair bir plan oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Hedefler belirlendikten sonraki adım, web sitenizden neye ihtiyacınız olduğunu bulmaktır. Bu, site için renklere, yazı tiplerine ve resimlere karar vermenin yanı sıra site tasarımına dahil edilmesi gereken mevcut marka öğelerini de içerir.

Bu kararlar verildikten sonra, inşa etmeye başlamanın zamanı geldi! Ajans, sitenizdeki tüm sayfaların bir taslağını ve ayrıca her sayfa için tel çerçeveler oluşturacaktır. Ayrıca, bu proje için ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi karşılamak için her sayfada yer alması gereken içerik hakkında geri bildirimde bulunacaklardır.

Bir web tasarım ajansının yapması gereken ilk şey, işinizi, hedeflerinizi ve hedef kitlenizi analiz etmektir. Ekip daha sonra sizin için özel ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış benzersiz bir strateji oluşturacaktır.

Bir sonraki adım, sitenin kendisinin tasarımıdır. Web tasarımcıları, sizin için çekici, gezinmesi kolay bir web sitesi oluşturmak için grafik tasarım ve düzendeki becerilerini kullanır.

Bir web tasarım ajansı, web siteleri tasarlama ve geliştirme konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Genellikle şirketler tarafından web sitelerini tasarlamaları için işe alınırlar. Web tasarımcılarının genellikle HTML, CSS, JavaScript ve diğer programlama dillerinde yetkin olması beklenir.

Web Tasarımcıları, tasarımlarını oluşturmak için Adobe Creative Suite veya Microsoft Office ürünleri gibi bir dizi araç kullanır. Bazı web tasarımcıları, önerilen tasarımlarının gerçekçi modellerini oluşturmak için 3B modelleme yazılımı kullanır ve daha sonra bitmiş web sitesinin nasıl görüneceğinin bir gösterimi olarak müşterilerle paylaşabilirler.

Web Tasarımcılarının ayrıca, yüksek kaliteli işler üretmek istiyorlarsa, grafik tasarım konusunda yetenekli olmaları ve tipografi ve renk teorisi hakkında iyi bir anlayışa sahip olmaları gerekir.


Blogg 

Maps

0 yorum:

Yorum Gönder

Web Tasarimi Yayınımızın Yorum Kuralları:

1- Web Tasarimi bağlantısına atacağınız yorumlarda argo barındırmayınız.
2- Web Tasarimi bağlantısına atacağınız yorumlarda küfür barındırmayınız.
3- Web Tasarimi bağlantısına atacağınız yorumları saygı çerçevesinde atınız.
Aksi halde Web Tasarimi bağlantısına atacağınız yorumlar onaylanmayacaktır.