2 Kasım 2022 Çarşamba

Seattle Oto Koltuğu Markası için e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımı



 

Seattle Oto Koltuğu Markası için e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımı

e-Ticaret İstemcisi

Seattle, Washington’da kurulan ve merkezi olan Diono, sürekli gelişen hepsi bir arada araba ve çocuk koltukları, bebek arabaları, bebek taşıyıcıları ve ilgili aksesuarların vizyon sahibi bir üreticisi ve satıcısıdır.

1999 yılında kurulan Diono, ailelerin gezileri onları nereye götürürse götürsün #JoyOfTheJourney’i deneyimlemelerini sağlamak için güvenli seyahat çözümleri üretmektedir.

CEO Tim Maule şirkete 2017 yılında katıldı. Çocuk markalarıyla 30 yılı aşkın deneyimiyle Tim, Diono’ya yeni bir vizyon ve şirketi dijital öncelikli bir işletme olarak yeniden konumlandırmak için yeni bir odak noktası getirdi.

e-Ticaret Mücadelesi

Tim, Diono’da çalışmaya başladığında, WooCommerce’in yerleşik olduğu bir web sitesini devraldı ve işe yaramadı. Dedi ki, “Bütün zaman boyunca düştü. İstikrarlı değildi ve saatlik olmasa da günlük, her şeyi canlı tutmaya özen gösterilmesi gerekiyordu. Siteyle ilgili yaşadığım en büyük sorun yapısal olarak sağlam, kararsız, ticari olarak esnek ve ölçeklenemez olmasıydı. Bu bir felaketti.”

Şirket, platformda işleri yürütmeye çalıştı, ancak 2019’un sonunda markanın tamamen yeni bir platforma geçmesi gerektiği açıktı. Yoğun sürecin üstesinden gelmek için Tim, arkadaşı ve akıl hocası olan efelle Creative’in CEO’su Fred Lebhart’a döndü.

e-Ticaret Çözümü

Efelle Creative’de yıllardır BigCommerce hayranıyız. Bu yüzden bir BigCommerce Elite Ajans Ortağıyız. Tim ve Diono ekibini BigCommerce ile tanıştırdık ve bu, cennette yapılmış bir maçtı.

Tim ilk ulaştığında, yeni siteyi başlatmadan önce düzeltmemiz gereken bozuk bir WooCommerce mağazasındaydı. Tim’e yaşadıkları acı noktalarının çoğunu hafifleten bir yol göstermek merak uyandırıcıydı. Sağlam bir teknoloji yığınına sahip çok daha karmaşık bir siteye geçmek, FusionCMS, Salsify PIM ve BigCommerce aracılığıyla sağlam içerik yönetimi ve yerelleştirme dahil olmak üzere neredeyse bir düzine entegrasyon eklememizi sağladı.

Günün sonunda, Diono, 12 aydan kısa bir sürede BigCommerce’de beş başsız e-ticaret mağazası açtı. Bu mağazalar ABD, Kanada, Meksika, İngiltere ve Avrupa’daki diğer yerlerde faaliyet göstermektedir.

“BigCommerce’i yaptığımız her şeyin merkezi haline getirmek için mümkün olduğunca çok şey yaptık. Tim, “Bir yıldan daha kısa bir sürede beş farklı durumda karmaşık bir teknik yapıya sahip karmaşık bir web sitesi elde edebileceğimiz, platformun bir kanıtıdır” dedi.

e-Ticaret Sonuçları

efelle creative’de bildiğimiz gibi, yatırım getirisi her şeydir! Diono ile çalışmaya başladığımızda sayıların doğru yönde hareket etmesi gerektiğini biliyorduk.

İşte gördüklerimiz:

  • İşlemlerde %44 artış
  • Ortalama sipariş değerinde %48 artış
  • %114 gelir artışı

Bu performans metrikleri, 1 Mart 2021-31 Aralık 2021 tarihlerini 29 Nisan 2020-28 Şubat 2021 ile karşılaştırır.

BigCommerce ile ortaklığımız ve e-Ticaret endüstrisi hakkındaki bilgimiz, Diono’nun yeni tasarlanmış bir web sitesinden yararlanabilmesi ve artan yatırım getirisi elde etmesi anlamına geliyordu.

Bu yeniden tasarım hakkında daha fazla bilgi için, öncesi ve sonrası için portföyümüzü inceleyin.

E-Ticaret web siteniz için bunun gibi yatırım getirisi sonuçlarıyla ilgileniyor musunuz?

Yardım etmek için buradayız. Efelle’de, etkili web siteleri ve dijital pazarlama stratejileri tasarlamak ve oluşturmak için müşterilerle çalışma konusunda 15 yılı aşkın bir deneyime sahibiz. Aşağıdaki formu doldurun, dijital strateji uzmanlarımızdan biri size ulaşacak ve başlayabiliriz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Seattle Oto Koltuğu Markası için e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımı Yayınımızın Yorum Kuralları:

1- Seattle Oto Koltuğu Markası için e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımı bağlantısına atacağınız yorumlarda argo barındırmayınız.
2- Seattle Oto Koltuğu Markası için e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımı bağlantısına atacağınız yorumlarda küfür barındırmayınız.
3- Seattle Oto Koltuğu Markası için e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımı bağlantısına atacağınız yorumları saygı çerçevesinde atınız.
Aksi halde Seattle Oto Koltuğu Markası için e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımı bağlantısına atacağınız yorumlar onaylanmayacaktır.