3 Kasım 2022 Perşembe

Marine and Powersports Company için Yepyeni bir e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımını Başlattık



 

Marine and Powersports Company için Yepyeni bir e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımını Başlattık

Gonnason Tekneleri Hakkında

Gonnason Boats, 1947’den beri faaliyet gösteren Kent, WA’da bulunan ve aile tarafından işletilen bir şirkettir. Denizcilik ve motor sporlarıyla ilgili her konuda heveslidirler ve müşterilerin eğlenceli, unutulmaz deneyimler yaratmalarına yardımcı olmaktan gurur duyarlar.

e-ticaret-web sitesi-for-gonnason-boats--blog-asset---1.jpg

Yeniden Tasarım Hedefleri

Bu e-ticaret web sitesi yeniden tasarımı için ana hedeflerimiz şunları içeriyordu:

  • Web sitesinin e-Ticaret, eKatalog ve profesyonel hizmetler taraflarını sorunsuz bir şekilde entegre etme
  • Web sitesine temiz, daha koyu bir his verin
  • Benzersiz ihtiyaçlara göre çeşitli iletişim formları ve envanter görüntülemelerine izin verin

e-ticaret-web sitesi-for-gonnason-tekneler---blog-varlık---2.jpg

Web Sitesi Tasarımı ve İşlevselliğin Öne Çıkanları

Bu web sitesinin tasarımı tamamen Gonnason Boats’a daha karanlık, daha modern bir his vermekle ilgiliydi. Sitedeki her şey artık daha temiz ve kullanıcı dostu.

e-ticaret-web sitesi-for-gonnason-tekneler---blog-varlık---3.jpg

Web sitesi, normal bir e-ticaret web sitesinden daha fazlası olmalıydı. Ayrıca sunulan profesyonel hizmetler için bir e-Katalog ve önemli noktalar içermesi gerekiyordu. Tasarım, son kullanıcının bir fark görmemesi için web sitesinin bu bölümlerinin birbirine bağlı kalmasına yardımcı oldu.

e-ticaret-web sitesi-for-gonnason-tekneler---blog-varlık----4.jpg

Bu web sitesinin geliştirilmesi için FusionCMS ve Shopify üzerine kurulmuştur. Bu, bu belirli müşterinin ihtiyaç duyduğu çeşitli iletişim formlarına izin verdi ve farklı envanter türlerinin nasıl görüntüleneceği konusunda bazı seçenekler verdi.

e-ticaret-web sitesi-for-gonnason-tekneler---blog-varlık---5.jpg

Bu e-Ticaret web sitesinin yeniden tasarımı hakkında daha fazla bilgi ve öncesi ve sonrası için portföyümüze göz atın.

Kendi e-Ticaret Web Sitenizin Yeniden Tasarımıyla ilgileniyor musunuz?

Yardım etmek için buradayız. Efelle’de, etkili web siteleri ve dijital pazarlama stratejileri tasarlamak ve oluşturmak için müşterilerle çalışma konusunda 15 yılı aşkın bir deneyime sahibiz. Aşağıdaki formu doldurun, dijital strateji uzmanlarımızdan biri size ulaşacak ve başlayabiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Marine and Powersports Company için Yepyeni bir e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımını Başlattık Yayınımızın Yorum Kuralları:

1- Marine and Powersports Company için Yepyeni bir e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımını Başlattık bağlantısına atacağınız yorumlarda argo barındırmayınız.
2- Marine and Powersports Company için Yepyeni bir e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımını Başlattık bağlantısına atacağınız yorumlarda küfür barındırmayınız.
3- Marine and Powersports Company için Yepyeni bir e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımını Başlattık bağlantısına atacağınız yorumları saygı çerçevesinde atınız.
Aksi halde Marine and Powersports Company için Yepyeni bir e-Ticaret Web Sitesi Yeniden Tasarımını Başlattık bağlantısına atacağınız yorumlar onaylanmayacaktır.